Nr. 1 | Hvitløksbrød med aioli (1A, 7, 3) | Kr. | 79,- |
Garlic bread with aioli | |||
Nr. 2 | Scampi pil pil (2) | Kr. | 109,- |
Bakt i olivenolje, chili og hvitløk | |||
Fried scampi with oliveoil, chili and garlic | |||
Nr. 5 | Torpedo reker. (1A, 2, 4) | Kr. | 99,- |
Fritert scampi servert med tigersaus | |||
Fried scampi served with tiger sauce | |||
Nr. 6 | Løkringer med dip og salat (1A) | Kr. | 109,- |
Onion rings served with dip and salad | |||
Nr. 7 | Kremet fiskesuppe med fisk og skalldyr (2-4-7) | Kr. | 109,- |
A creamy fish soup with fish and prqwns |
Nr. 16 | kyllingsalat (7-3-1A) | Kr. | 179,- |
Marinert kylling servert med salat mix, fetaost og dressing | |||
Marinated chicken served with mix salad and dressing |
Nr. 76 | Ovnsbakt laksefilet, servert med karamelliserte rotgrønnsaker, | Kr. | 289,- |
Sitronsaus og dine valg av poteter (4-7) | |||
Oven baked salmon steak served with asparagus | |||
and apple sauce with lemon | |||
Nr. 77 | Dampet kveitefilet servert med, karamelliserte rotgrønnsaker | Kr. | 379,- |
sitronsaus og dine valg av poteter (4-7) | |||
Oven baked halibut steak served with asparagus, baked | |||
spinach and apple sauce with lemon |
Nr. 60 | Baconburger med cheddar, dressing, salat, | Kr.215,- | |
tomat, syltet rødløk og sylteagurk. Servert med BBQ saus | |||
og pommes frites (3-7-1A-1*Bygg-10) | |||
Burger served with cheddar, dressing, bacon, BBQ sauce, | |||
lettuce, tomato, pickled red onion and pickles | |||
served with fries | |||
Nr. 61 | Biffburger med maisstuing, salat og cole slaw. | Kr. | 225,- |
Servert med jalapeno poppers, søtpotet frites og | |||
BBQ saus (7-1A-1*Bygg-10) | |||
Served with corn stew, cole slaw, jalapeno poppers, | |||
sweet potato fries and BBQ sause | |||
Nr. 62 | Hot chiliburger med hickory røk smak, løkringer, chili- | Kr. | 229,- |
dressing, cheddar, salat, tomat, rødløk, fersk chili | |||
og pommes frites (3-7-10-1A) | |||
Hot chili burger with hickory smoked taste, onion rings, | |||
chili dressing, cheddar, lettuce, tomato, red onion, fresh chili and fries |
Entrecote (mør og saftig) / Rib eye | |||
Nr. 20 | Medium, ca 250 g | Kr. | 306,- |
Nr. 21 | Large, ca 350 g | Kr. | 387,- |
Indrefilet (Ekstra mør og mager) / Tender loin | |||
Nr. 27 | Small, ca 150 g | Kr. | 302,- |
Nr. 28 | Medium, ca 200 g | Kr. | 372,- |
Nr. 29 | Large, ca 300 g | Kr. | 442,- |
Pepperbiff av indrefilet / Peppersteaks | |||
Nr. 27p | Small, ca 150 g | Kr. | 307,- |
Nr. 28p | Medium, ca 200 g | Kr. | 377,- |
Nr. 29p | Large, ca 300 g | Kr. | 447,- |
*P | Alle våre pepperbiffer er rullet i pepperblanding. | ||
All our pepper steaks are rolled in peppercorn. |
Nr 30 | 200g mørnet ytrefilet | Kr. | 299,- |
Servert med sauterte grønnsaker og dine valg | |||
av poteter og saus | |||
Nr. 31 | 250g Dry aged entrecote. | Kr. | 579,- |
Håndplukket norsk okse, tørrmodnet i 42 dager. | |||
Servert med kokkens utvalgte grønnsaker | |||
og dine valg av poteter og saus. (Begrenset tilgang) | |||
Nr. 32 | 350g langtidsmørnet Limousine entrecote. | Kr. | 449,- |
Serveres med sauterte grønnsaker, asparges med | |||
Serrano skinke, kryddersmør og dine valg av poteter og saus | |||
Limousine entrecote served with aspargus, and your choice | |||
of potatoes and sauce | |||
Nr. 33 | Filet mignon servert med sauterte grønnsaker, asparges | Kr. | 445,- |
med serrano skinke og dine valg av poteter og saus | |||
Filet mignon with sautet vegetables, aspargus with serano | |||
and your choise of potatoes and sauce | |||
Nr. 35 | Spareribs med grillet maiskolbe, coleslaw, | Kr. | 268,- |
BBQ-saus og dine valg av poteter (3-7-10-1*Bygg) | |||
Marinated pork ribs with corn on the cob, coleslaw, | |||
BBQ sauce and your choise of potatoes | |||
Nr. 36 | Lammefilet, saftig indrefilet av lam serveres | Kr. | 359,- |
med rotgrønnsaker og dine valg av poteter og saus | |||
Lamb loin fillet served with root vegetables and your choise | |||
of potatoes and sauce | |||
Nr. 38 | Fylt kyllingbryst med champignon, løk og timian | Kr. | 269,- |
Servert med dine valg av poteter og saus | |||
Stuffed chicken breast with champignon and thyme. | |||
Served with your choice of potatoes and sauce |
Nr. 40 | Bearnaisesaus (3-7) Bearnaise sauce | |
Nr. 41 | Peppersaus (9-7) Pepper sauce | |
Nr. 43 | Rødvinssaus (9) Red wine sauce | |
Nr. 44 | BBQ-saus (1*Bygg-10) BBQ sauce |
Nr. 46 | Pommes frites (1A) French fries |
Nr. 47 | Bakt potet Baked potato |
Nr. 48 | Fløtegratinerte poteter (7) Potato au gratin |
Nr. 49 | Urtemarinerte Amandine poteter Herb marinated Amandine potatoes |
Ekstra poteter kr. 29,- |
Nr. 50 | Sjampignonstuing (7-9) | Kr. | 39,- |
Creamed mushrooms | |||
Nr. 51 | Grillet asparges med Serrano skinke | Kr. | 45,- |
Grilled asparagus with Serrano ham | |||
Nr. 52 | Løkringer (1A) | Kr. | 39,- |
Onion rings | |||
Nr. 55 | Brokkoli | Kr. | 39,- |
Broccoli | |||
Nr. 56 | Søtpotet fries (1A) | Kr. | 39,- |
Sweet potato fries |
MAN-SØN 16:00-18:00
MONDAY-SUNDAY 16:00-18:00
(Tilbudet gjelder ikke i juli)
Nr 99 | Ettermiddagsburgeren. Husetes burger servert med cheddar, bacon, syltet, rødløk, crispy salat, dressing, tomat og pommes frites (3, 7, 1A) | Kr. | 150,- |
Cheeseburger with salad, tomato, cheddar, bacon, pickled, red onions and french fries | |||
Nr 100 | Ettermiddagsbiffen, ca 200 gr ytrefilet | Kr. | 199,- |
Servert med dagens grønnsaker. Poteter og saus bestemmer du selv | |||
ca 200 gr Sirloin steak served with vegatables of the day. | |||
Your choice of potatoes and sauce | |||
Nr 102 | Ettermiddagsbiffen, ca 150 gr ytrefilet | Kr. | 179,- |
Servert med dagens grønnsaker. Poteter og saus bestemmer du selv | |||
ca 200 gr Sirloin steak served with vegatables of the day. | |||
Your choice of potatoes and sauce |
Alergener:
1A Gluten hvete |
1* Øvrig gluten (Spesifisert) |
2 Skalldyr |
3 Egg |
4 Fisk |
5 Peanøtter |
6 Soya |
7 Melk |
8 Nøtter (Spesefisert) |
9 Selleri |
10 Sennep |
11 Sesamfrø |
12 Svoveldioksid og sulfitt |
13 Lupin |
14 Bløtdyr |