Julemeny
Nr 300 | Ribbetallerken (7) | Kr | 399,- |
Ribbe serveres med grønnsaker, julesaus, rødkål, kokte poteter og rørte tyttebær | |||
Nr 302 | Hjortefilet (7) | Kr | 499,- |
Hjortefilet med rosenkålstuing med bacon, karamelliserte rotgrønnsaker og rørte tyttebær. Serveres med husets viltsaus og gratinerte poteter. | |||
Nr 303 | Pinnekjøtt (7) | Kr | 449,- |
Pinnekjøtt serveres med, kålrotstuing, sjy og kokte poteter |
Nr 321 | Riskrem (7) | Kr | 139,- |
Serveres med jordbærsaus | |||
Nr 322 | Karamellpudding (7-3) | Kr | 149,- |
Serveres med karamellsaus |
Alergener:
1A Gluten hvete |
1* Øvrig gluten (Spesifisert) |
2 Skalldyr |
3 Egg |
4 Fisk |
5 Peanøtter |
6 Soya |
7 Melk |
8 Nøtter (Spesefisert) |
9 Selleri |
10 Sennep |
11 Sesamfrø |
12 Svoveldioksid og sulfitt |
13 Lupin |
14 Bløtdyr |